MALAYSIA 1-Four NORTH KOREA (DPRK) (FINAL) ASIAN CUP QUALIFIER 2018 – 13.11.2017

Leave a Reply

29 Comments on "MALAYSIA 1-Four NORTH KOREA (DPRK) (FINAL) ASIAN CUP QUALIFIER 2018 – 13.11.2017"

Notify of
avatar
Sort by:   newest | oldest | most voted
jimie 7677
Guest

player mcm Safiq Rahim baik buang jer lah…xde guna langsung!

Siti Zainal
Guest

dua game lwn korea utara, dua2 player muda kita yg wat gol…hurrrmmmm….FAM xkan xleh pikiaq lg nohhh…

Mat Pishang
Guest

Safiq pundek main pn sama je tk berubah ape2 pn..lau dh famb tu famb jgak laa..12org player j dlm malaysia pn j jgak jdi nye..(jahanam)

Viral Dream
Guest

X de komen dari rakyat korea utara. Btw, congratulation to korea utara. For malaysia , keep it up.

MOHDFITRI MOHD
Guest

Bubar lah fam

youtube subscriber
Guest

tkpe… dripada nuklear sampai😂😂

Sany Sany
Guest

ni semua salah FAM…KUIKUI

Nur Shuhada
Guest

Alahmdulillah…. moga terus maju safawi….

Nur Shuhada
Guest

Alahmdulillah…. moga terus maju safawi….

muhd idris ismail
Guest

Wooowww kejutan

Putra Jaya
Guest

Hebat mcm langkawi no depa..

45mansiputsedut79 45mansiputsedut79
Guest
45mansiputsedut79 45mansiputsedut79

Pttnya msk kn safawi msa prtama perlawnan kn bgs

ku kejar bayang semalam
Guest
ku kejar bayang semalam

Main tngu bola,smpai bila2 pn x kn mnang

Syaamil Syaamil
Guest

Gaji Mahal player..tapi bila main antrabngsa cm haram…buang duit cm tu la dok byr gji player

Sanae Kisaragi
Guest

Malaya kalah lagi Malaya kalah lagi
Malaya kalah lagi 3x
Tulah dengan Sabah Sarawak😂😂👍👍

kamaruddin ghazali
Guest

Taraf bola sepak mlaysia memang low,cakap dkat club boleh la,sbb ade player impot,bila main sesama sendiri tak ade player impot,cam babi plak aku tgok,fam,buat ape,bola masih di lever same!!!…

jimie 7677
Guest

BUBAR SAJA TEAM HARIMAU….EHH…TEAM SOTONG MALAYA NI…BUAT MALU RAKYAT MALAYSIA SAHAJA….

Yusmadi Yus
Guest

jgn main lag lg senang

julia sabrina
Guest

Tengok je bola lalu depan mata, x ada tindakan langsung…

joe ker
Guest

okay la tu 4-1.. tkde teruk sgt..sekurang2nye dpt pengalaman bermain dipentas yg lebih tinggi..kena biasakan diri bermain antarabangsa, meningkatkan keberanian dan semangat tuk bersaing dan lebih maju lagi dimasa hadapan.. mana ade kejayaan dapat dicapai dlm sehari dua.. yg sembang byk ni mungkin anda yg patut bermain bola.. anda kan hebat… harini main di asia jdi juara diasia.. esoknye main piala dunia dan jadi juara piala dunia.. masyhurrr malaysia jika anda yg bermain… takburrrr!!!..kah3

arfat shah
Guest

Buang duit rakyat

Hamdi Hamdin
Guest

Lebih baik dermakan anak2 yatim duit2 semua daripada bayar pemain2 bola ni….lagi bagus…

Izuan Abu
Guest

Blk malaysia..main teloq jelah masing2..defend smua pn duk lari ke hulur ke hilir xde arah..aduss..malaysian football

Ganu Kite
Guest

Defend cukup lemah..pemain main mcm xde smgt negara lgsg..training tiap2 ari..cukup kecewa tgk..bukan salah coach..pemain kita xde kualiti antarabangsa..

m Sofie
Guest

Mcm mn nak masuk piala dunia ni

Suria Elyna
Guest

Bagi aku ni bukan salah jurulatih atau TMJ. Salah pemain…

Khairul Roxy
Guest

Coach pun satu amik player muda2 smua tu safid rahim mna bleh pakai dha sekarang duk main pundek hari2 dgn jdt dia tare lah sbab lawan satu kepala dgn dia ni antarabangsa bagi jr pemain muda yg bleh sukan sea tu

Khairul Roxy
Guest

Xpe kalah pun xpe sbab pemain xde smagat utk negara tpi pujian kpda safawi ade gol yg lain tu kna ayam jer. pas2 coach plak tgok mcm bijak profesinal tpi setiap game salu kalah adoi pensan aq tpi adelah seri stakat kalahkan timor leste brunei tu blehlah

Najone Jr
Guest

Safawi jgak yg goalkan

wpDiscuz