Press "Enter" to skip to content

Posts tagged as “Culture;”

The coronavirus culture war | FOX News Rundown

Fox News Rundown podcast | May 22, 2020 Get more episodes of the Fox News Rundown podcast here: https://bit.ly/37n2wbe Subscribe to Fox News! https://bit.ly/2vBUvAS Watch…

Episodi 34 | Pop Culture 3

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur…

Një ditë me Dojnën|Bora Zemani| Pop Culture 3

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa …