Press "Enter" to skip to content

Posts tagged as “Tweet”

Pop Culture 3 | Emisioni i plotë | Episodi 19

Pop Cluture, vjen nën drejtimin dhe moderimin e Dojna Mema. Një projekt me rubrika të strukturuara që përfshijnë grupmoshë më të zgjeruar, sigurisht pa humbur…

Kentucky Prediction | 2020 Presidential Election

3rd episode in the state by state predictions series, can Joe Biden pull off the impossible in Kentucky? —————————————————————————————————————— Join Mock Government: https://www.facebook.com/groups/govsim Join our…

Your News From Israel – May 14, 2020

Israel’s 35th government finally takes its seat. El Al airlines begs the Prime Minister, Benjamin Netanyahu, for help. Eurovision 2020 returns for a very special…